De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Armbraces

Armbrace kopen

Een armbrace geeft steun aan de spieren in de onderarm. Hierdoor wordt de peesaanhechting ondersteunt. Een armbrace is geschikt voor blessures zoals een tennisarm, golfersarm of andere blessures in de aanhechtingen van de arm. 

Een armbrace

Een blessure zoals een tennisarm kan behandeld worden op twee aspecten: de genezing en de onderdrukking van de symptomen. De genezing kan alleen ontstaan wanneer de plek van de blessure volledig rust krijgt. Een armbrace zorgt ervoor dat de arm de juiste rust krijgt om vervolgens te herstellen.
 
In ons brede assortiment aan armbraces, kunt u altijd de juiste brace vinden voor uw armblessure. Mocht u vragen hebben terwijl u een armbrace wilt kopen, neem dan gerust contact op met ons.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind EpiPoint
De Epipoint is een stabiliserende elleboogbrace, die vooral geschikt is bij een tenniselleboog.
41,50 incl. btw
Bauerfeind EpiTrain
De Epitrain is een bandage voor gerichte compressie rond de elleboog.
61,50 incl. btw
Bauerfeind ManuLoc
De ManuLoc is een polsorthese die bij de diagnose van een carpaal tunnelsyndroom of na operaties en andere aandoeningen wordt voorgeschreven.
68,00 incl. btw
Bauerfeind ManuTrain
De Manutrain dient ter ondersteuning van het polsgewricht.
67,50 incl. btw

Tennisarm of golfersarm

Een armbrace van de Fysiomarkt kan helpen om uw arm te herstellen. Heeft u last van een tennisarm of een golfelleboog? Een armbrace stabiliseert het grootste gedeelte van de arm en zorgt ervoor dat de rest van de arm de tijd heeft om te herstellen. Een tennisarm is eigenlijk een ontsteking en is te herkennen aan pijn in de buitenzijde van de elleboog en veel pijn gedurende de dag. De oorzaken van een tennisarm zitten vaak in het maken van constante verkeerde bewegingen.


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop