De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Bovenbeenbraces

Een bovenbeenbrace

Wanneer u klachten heeft in uw bovenbeen, is het een idee om een bovenbeenbrace te gebruiken. Het ondersteunt en stabiliseert de spieren en pezen in uw bovenbeen. Daarnaast kunt u een bovenbeen brace ook preventief inzetten. 

Oorzaak bovenbeen klachten

Pijn in het bovenbeen kan op meerdere plaatsen voorkomen en kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Het kan ontstaan door overbelasting of een verkeerde manier van bewegen. Het herhaaldelijk inzetten van dezelfde beweging, kan irritatie en uiteindelijk ontstekingen opleveren in het bovenbeen. De oorzaak van bovenbeen pijn kan ook voortkomen uit een fout uit de rug of heup, die nauw samenwerken met de spieren en pezen in het bovenbeen. Tijdens de groeifase van het lichaam, kan er een verschil ontstaan in de beenlengtes. Zo kan het linkerbeen aanzienlijk langer zijn dan het rechterbeen, dit kan op den duur veel pijn veroorzaken in het bovenbeen.
 

Oplossing bovenbeen klachten

Bij pijn in het bovenbeen is het van belang om uw dagelijkse bezigheden voort te zetten. Vermijd daarbij de pijnlijke handelingen zodat de klachten niet toenemen. Het masseren van de pijnlijke locatie kan soms verlichting geven, echter zit het probleem een stuk dieper in het bovenbeen en heeft het een kortdurend effect. Het ontzien van de bovenbeenspieren en pezen, kunt u het beste een bovenbeenbrace dragen. Het onderliggende stelsel krijgt door de brace een mogelijkheid om zichzelf te herstellen. Volgens specialisten en therapeuten is een bovenbeenbrace hét alternatief voor een tapverband.
 
Tijdens uw zoektocht hulp nodig bij het kopen van een bovenbeen brace? De Fysiomarkt kan u helpen en advies geven omtrent de oplossing voor uw bovenbeen klachten.Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind MyoTrain
De MyoTrain is een actieve bandage voor de behandeling van spierblessures aan de dijbeenspieren.
83,95 incl. btw

Een bovenbeen brace kopen

Een bovenbeen brace bestellen doe je gemakkelijk in onze webshop. Niet de juiste maat gekozen? Ruil hem dan gratis om. Neem hiervoor wel even contact met ons op.


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop