De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Duimbraces

Een duimbrace kopen?


Een duimbrace kan in veel situaties worden gebruikt, zowel bij fanatieke sporters als mensen in het dagelijkse leven. Klachten aan de duim kunnen het functioneren belemmeren, daardoor is een duimbrace een goede uitkomst om ondersteuning te bieden aan de duim. Een duimbrace biedt stabiliteit aan de spieren en gewrichten in de hand zodat de duim ontlast wordt. De Fysiomarkt heeft een ruim aanbod in duimbraces voor verschillende soorten klachten.
 

Soorten klachten

Een duimbrace moet goed aansluiten bij de vorm van de duim en de betreffende klacht, anders kan het geen stabiliteit bieden die de duim nodig heeft. Er zijn verschillende klachten die aanleiding kunnen zijn voor een brace voor duim, mensen die last hebben van artrose hebben veel baat bij een brace die de spieren en gewrichten ontlast. Daarnaast is een duimbrace ook een uitkomst bij klachten zoals een skiduim, een breuk die moet herstellen, een kneuzing, overbelasting van de duim, RSI of instabiliteit in de hand. Wij hebben voor alle klachten een geschikte duimbrace die verlichting biedt bij pijn en instabiliteit.
 
De Fysiomarkt heeft een selectie gemaakt van de beste duimbraces, bekijk ons assortiment voor het aanbod. Voor specifieke vragen met betrekking tot uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Bent u op zoek naar een duim-polsbrace? Bekijk onze duim-polsbraces in het assortiment.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind ManuLoc Rhizo
De ManuLoc Rhizo helpt bij irritatie en blessures van zowel de pols als de duim.
74,95 incl. btw
Bauerfeind ManuTrain
De Manutrain dient ter ondersteuning van het polsgewricht.
67,50 incl. btw
Bauerfeind RhizoLoc
De Rhizoloc is een duimbrace.
51,00 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop