De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Elleboogbraces

Een elleboogbrace kopen?

Tegenwoordig worden de ellebogen tijdens dagelijkse activiteiten, veel belast. Voor de juiste ondersteuning kunt u een elleboogbrace dragen om overbelasting te voorkomen. De elleboogbrace is geschikt voor alle leeftijden en voorkomt chronische klachten door overbelasting.

 

Tenniselleboog of golfarm?

De meest voorkomende klachten voor het gebruik van een elleboogbrace en elleboogbandage zijn onder andere: een tennisarm, een tenniselleboog of een golfarm. Bij de klachten van een tennisarm is de aanhechting van de spieren aan de elleboog geïrriteerd. Deze klachten zijn te verhelpen/ondersteunen met een elleboogbrace of elleboogbandage. Een brace of bandage ziet er simpel uit, echter kan een brace of bandage veel verlichting bieden tegen de pijn en het herstel bevorderen. Een blessure zoals een tenniselleboog of golfarm kan het beste verholpen worden door klacht goed te laten genezen en de symptomen onderdrukken. De klachten kunnen alleen afnemen en overgaan wanneer de locatie waar de klacht vandaan komt, voldoende rust krijgt. Een elleboogbrace of elleboogbandage zorgt ervoor dat de pijn afneemt en uiteindelijk de blessure herstelt.
 
Fysiomarkt biedt elleboogbraces die ook te gebruiken zijn tijdens het beoefenen van een sport. Zo kunt u doorgaan met sporten terwijl uw elleboog ondersteund wordt. Wilt u graag een elleboogbrace kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met ons.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind EpiPoint
De Epipoint is een stabiliserende elleboogbrace, die vooral geschikt is bij een tenniselleboog.
41,50 incl. btw
Bauerfeind EpiTrain
De Epitrain is een bandage voor gerichte compressie rond de elleboog.
61,50 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop