De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Oefenmateriaal /

Fitnessmatten

Fitnessmat kopen


Het gebruik van een fitnessmat heeft veel voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld op een comfortabele manier grondoefeningen doen voor ontspanning of krachtoefeningen. Een fitnessmat kan voor verschillende fitnessmatdoeleinden gebruikt worden. Wil jij een fitnessmat kopen? Dan is het belangrijk om goed na te denken over welke soort fitnessmat je koopt.
 

Aankooptips voor een fitnessmat

De verschillende doeleinden van een fitnessmat zijn belangrijk. Daarnaast heeft iedereen een eigen persoonlijke voorkeur voor een geschikte mat. Wij hebben een aantal punten voor je opgesteld zodat je de ideale fitnessmat kan kopen die aansluit bij jouw wensen.
 
  • Kijk naar de afmetingen van de mat. Wil je de mat gebruiken voor yoga? Meet hoe lang je bent en zorg dat je lengte aansluit bij de afmeting van de mat.
  • De dikte van de fitnessmat bepaalt het comfort tijdens het gebruik. Bij yoga is het prettig om een dikkere mat te kopen.
  • De grip van de mat speelt ook een rol. Tijdens het beoefenen van yoga is er meer grip nodig om niet uit te glijden. Dan kan je kiezen voor een stroever oppervlakte.
 
De Fysiomarkt heeft een geschikte fitnessmat voor allerlei doeleinden. Daarbij is de mat eenvoudig schoon te maken en is het van uitstekende kwaliteit. Wil jij een fitnessmat kopen? Bekijk ons assortiment. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Fitnessmat Matchu Sports
De fitnessmat van Matchu Sports is dé ideale fitnessmat om al je fitness oefeningen uit te voeren. De fitnessmat is van zeer goede kwaliteit!
14,95 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop