De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportmassage /

Hoeslaken massagetafel

Hoeslaken massagetafel

 
Een hoeslaken voor uw massagetafel is onmisbaar in de praktijk. Het belangrijkste is dat het massagetafel hoeslaken comfortabel aanvoelt voor uw patiënten. Daarom vindt u in ons assortiment alleen maar comfortabele massagetafel hoeslakens. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder gezichtsuitsparing. Tevens zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, zo zit er voor u zeker de juiste kleur bij.

 

Hoeslaken massagetafel kopen

 
Een massagetafel hoeslaken bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. We kunnen razendsnel leveren dus u hoeft niet lang op uw massagetafel hoeslaken te wachten. Kijk ook gerust bij onze staffelprijzen, meer kopen is meer korting! Wanneer u verschillende kleuren wilt combineren voor de korting, neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat het geregeld wordt.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Hoeslaken Massagetafel met gezichtsuitsparing
Massagetafel Hoeslaken met gezichtsuitsparing
31,95 incl. btw
Hoeslaken Massagetafel zonder gezichtsuitsparing
Massagetafel Hoeslaken zonder gezichtsuitsparing
24,95 incl. btw

Overtrek massagetafel

 
Een massagetafel hoeslaken wordt ook vaak massagetafel overtrek genoemd. Uiteraard komt dit op hetzelfde neer en bent u voor uw massagetafel overtrek ook bij ons aan het juiste adres. Een overtrek massagetafel koopt u ook eenvoudig via onze webshop. Bent u een zakelijke besteller? Vraag dan een zakelijk klantaccount aan voor speciale prijzen. Mist u nog bepaalde producten of een bepaald massagetafel overtrek op onze website? Geef ons dit gerust aan. We kunnen hem waarschijnlijk wel voor u bestellen.
 


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop