De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Leukotape

Leukotape

Leukotape is een sterke, niet elastische, witte tape met een grote kleef-en trekkracht. De tape is erg handig wanneer het goed moet hechten aan de huid. Zelfs onder een zware belasting blijft de tape goed op zijn plek zitten. Leukotape wordt onder andere gebruikt voor preventief tapen van spieren, gewrichten en banden. Bij de Fysiomarkt kan je Leukotape kopen.

 

Leukotape of Leukotape sport?

Leukotape is in twee verschillende soorten verkrijgbaar bij de Fysiomarkt. De gewone Leukotape en de Leukotape sport. Maar wat is het verschil? De gewone Leukotape is geschikt voor alledaags gebruik en hecht zich goed op de huid. Leukotape sport is geschikt voor het preventief tapen van sporters. Leukotape sport is dusdanig sterk dat het zelfs bij een zware belasting goed op zijn plek blijft zitten. Daarnaast is Leukotape sport ook stabiliserend en erg effectief.
 
De Leukotape kopen? Of toch de Leukotape sport? Bekijk het assortiment van de Fysiomarkt voor jouw ideale Leukotape.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Leukotape Classic 10 m x 2,50 cm.
Leukotape Classic 10 m x 2,50 cm.
3,95 incl. btw
Leukotape Classic 3,75 cm x 10 m
Grote kleef- en trekkracht. Afmeting is 3,75cm x 10m
5,78 incl. btw
Leukotape Patella Combipack
Leukotape Patella Combipack
17,54 incl. btw
Leukotape Sport 3,75 cm
Voor het preventief tapen van sporters.
4,45 incl. btw

Wat is preventief tapen?

Iedereen heeft ooit wel een verstuiking of een enkel/knieblessure gehad. Tijdens sporten komt een verdraaiing van de spieren ook vaak voor. Als de enkel of knie een zwakke plek is voor een sporter, dan is preventief tapen een goede uitkomst. Het biedt geen garantie voor nooit meer een blessure op te lopen, maar het verkleint de kans.


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop