De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Nekbraces

Een nekbrace kopen?


Nekpijn komt vaak voor bij mensen die veel achter een computer werken. Het is een veelvoorkomend probleem en een nare blessure die veel pijn oplevert. Een nekbrace kan een ontlasting zijn voor de nekspieren die veel te verduren hebben. Wat doen een nekbrace precies? Een nekkraag geeft ruimte aan de zenuwwortels door decompressie, dit geeft de nek een stevige ondersteuning en bescherming waardoor de spieren rondom de nek ontlast worden. Een halskraag is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hard/zachtheid, zo kunt u de nekbrace kopen die het beste aansluit bij uw nek. Aangezien de boven- en onderrug dienen als fundament voor de nek, is het corrigeren van deze gebieden ook belangrijk.
 

De beste nekbrace kopen

De Fysiomarkt heeft meerdere nekbraces die geschikt zijn voor mensen met nekklachten, wij hebben de beste nekbraces voor u geselecteerd. U hoeft alleen maar uw eigen hoogte te bepalen en de hardheid van de nekbrace. Zo kunt u bekijken voor welke klacht u een nekbrace wilt kopen, bijvoorbeeld voor artrose, RSI of een whiplash. Wij leveren kwalitatieve nekbraces die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zo kunt u uw nek ondersteunen en klachten verminderen zonder dat het veel geld kost!
 
Bekijk het uitgebreide assortiment aan nekbraces van De Fysiomarkt en bestel vandaag nog de nekbrace die bij uw nek past!
 Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop