De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Polsbraces

Polsbrace kopen

Een pols brace is een band die ondersteuning biedt aan het gewricht bij gebrek aan stabiliteit, pijn en een zwelling. Een brace beperkt bepaalde bewegingen van het polsgewricht, zonder dat het bewegen volledig wordt belemmerd. De uitwendige druk zorgt ervoor dat de spieren worden ontlast.

 

Polsklachten

Bij klachten van de pols is het noodzakelijk om de oorzaak te achterhalen. Er zijn veel spieren, gewrichtsbanden en pezen in de hand te vinden. De spieren zorgen voor beweeglijkheid in de hand. De pezen vormen de structuur in de hand. Bij polsklachten is het van belang om de oorzaak van de pijn te achterhalen. Ter ondersteuning is een polsbrace of polsbandage een goede uitkomst.
 

Geschikte brace voor pols

Het is belangrijk dat een pols brace aansluit bij uw klachten en uw pols. Er zijn een aantal elementen die meegenomen moeten worden. Zoals de juiste ondersteuning voor de klacht, een goed afwerking om irritatie te voorkomen, de eenvoud in het gebruik en een goede vochtafvoer. Een elastische bandage is ook een manier om het gewricht te ontlasten, echter geeft een pols brace aanzienlijk meer steun dan een elastische bandage. Het is dus afhankelijk van de klacht.
 
Hulp nodig bij een polsbrace kopen? Dan kunt u contact opnemen met de Fysiomarkt voor informatie.Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind ManuLoc Rhizo
De ManuLoc Rhizo helpt bij irritatie en blessures van zowel de pols als de duim.
74,95 incl. btw
Bauerfeind ManuLoc
De ManuLoc is een polsorthese die bij de diagnose van een carpaal tunnelsyndroom of na operaties en andere aandoeningen wordt voorgeschreven.
68,00 incl. btw
Bauerfeind ManuTrain
De Manutrain dient ter ondersteuning van het polsgewricht.
67,50 incl. btw
Bauerfeind RhizoLoc
De Rhizoloc is een duimbrace.
51,00 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop