De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Schouderbraces

Schouder brace

Een schouder die pijn veroorzaakt kan verschillende oorzaken hebben. Schouderklachten zijn niet alleen heel vervelend, maar op den duur kunnen ze er ook voor zorgen dat beweging met het hele lichaam wordt belemmerd. De schouder is de sleutel voor het bewegen van de arm. Zodra de schouder pijn veroorzaakt, krijgt de arm ook moeite met bewegingen. Dit creëert een beperking in het dagelijkse leven en een brace voor de schouder kan de oplossing bieden voor deze pijn.

 

Hoe werkt een schouder brace?

Een schouderbrace heeft als doel om de schouder te ondersteunen, voornamelijk het schoudergewricht. De pijn in de schouders geeft aan dat het rust nodig heeft en zichzelf moet herstellen. Echter is het erg lastig om op een natuurlijke wijze geen gebruik te maken van de schouder. Er is altijd wel beweging in de schouder, zelfs tijdens het lopen wordt het schoudergewricht gebruikt. Bij een blessure is het belangrijk om de schouder deze rust te geven. Een schouder brace ontziet het schoudergewricht en biedt ondersteuning voor de omliggende spieren.
 

Preventief gebruik

Een schouder brace of schouderbandage kunnen preventief ingezet worden. Sporters die moeten voorkomen dat er een blessure ontstaat aan de schouder, gebruiken een brace of bandage ter preventie. Ook bij een zwakker schoudergewricht wordt er gebruik gemaakt van preventief schouderbraces. Daarnaast werkt een brace ook als een ‘herinnering’ om de arm en schouder te ontzien.
 
Een goede rechthouder voor de schouder is verkrijgbaar bij de Fysiomarkt. Er zijn verschillende opties voor een geschikte armbrace. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.



Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind OmoLoc
De OmoLoc is een schouder bandage.
80,50 incl. btw
Bauerfeind OmoTrain S
De OmoTrain S is geschikt voor de behandeling van het schoudergewricht.
89,50 incl. btw
Bauerfeind OmoTrain
De OmoTrain ondersteunt bij schouderklachten.
89,50 incl. btw

Schouderbrace kopen


Een schouderbrace kopen gaat eenvoudig via onze website. Je kiest gewoon je maat en je hebt je brace binnen 2 dagen in huis. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen!


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop