De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00

Alles voor sportverzorging in onze webshop


In Nederland doen ongeveer acht miljoen mensen aan een soort sport. Dit verschilt tussen topsport en de bejaardengym. Iedere sporter wil graag genieten van het sporten en wil niet geconfronteerd worden met ongemakken zoals blessures of overbelasting. Goede sportverzorging is dan uitermate belangrijk. Uiteraard doet iedere sporter en trainer zijn best om het lichaam zo goed mogelijk te beschermen. Een marathonloper laat zich voorafgaand aan een marathon vaak masseren om het lichaam te laten ontspannen. Daarnaast is een goede warming-up en cooling-down erg belangrijk om klachten te voorkomen. Helaas werkt het in de praktijk niet even goed, want waar mensen sporten kunnen ongelukken gebeuren of blessures ontstaan. Daarom hebben wij voor al uw sportverzorging diverse producten in ons assortiment.
 

Sportverzorgingsproducten voor o.a. blessures

Ieder jaar zijn er ongeveer 2,5 miljoen geregistreerde sportletsels. Sporten is natuurlijk goed voor je, maar een blessure zit in een klein hoekje. Een groot deel van deze geregistreerde letsels is een resultaat van onvoldoende kennis van het lichaam en te weinig voorbereiding. Om een blessure goed te behandelen kan je zelf ook een handje helpen met sportverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld tijdens een verstuiking of een peesontsteking kan je gebruik maken van Reflex Spray. Bij klachten in de nek en schouders kan je gebruik maken van een hot cold pack om de doorbloeding van de spieren te stimuleren.
 
Wij hebben verschillende sportverzorgingsproducten in ons assortiment om jou te helpen met je blessure. Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Hot Cold Pack Matchu Sports
Hot Cold Pack 33 x 24 cm
5,56 6,95 incl. btw
Instant Coldpack Matchu Sports - 12 Stuks
Instant Coldpack, een ice pack direct klaar voor gebruik!
21,95 incl. btw
Reflex Spray 130 ml.
Reflex Spray 130 ml.
11,18 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop