De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Handbraces

Hand brace kopen

Het is bijna onmogelijk om geen gebruik te maken van uw handen. De meest fijne motoriek komt hierbij kijken. De sturing vanuit de hersenen naar de hand gebeurt heel nauwkeurig en het komt voor dat mensen pijn of problemen ervaren met hun handen. Het kan een gevolg zijn van een aandoening of overbelasting. Een hand brace kan een uitkomst zijn voor pijn en overbelasting van de hand.

 

Handklachten

De klachten kunnen ontstaan na overbelasting door sport, werk of andere vervelende aandoeningen. Probeer te achterhalen wat de oorzaak is van de handklachten. Er bevinden zich veel spieren, gewrichtsbanden en pezen in de hand. Ter ondersteuning van de hand kunt u gebruik maken van een hand brace, deze brace biedt comfort aan het gewricht en helpt tegen pijn en zwellingen. Een handbrace beperkt de bewegingen van de gewrichten zonder dat het bewegen onmogelijk is. De uitwendige druk van de handbrace zorgt ervoor dat de spieren en pezen rust krijgen.
 

Geschikte brace voor hand

Het is van belang dat een handbrace aansluit bij uw hand en uw specifieke klachten. Daarbij zijn een aantal uitgangspunten: de juiste ondersteuning voor de klacht, een goede afwerking van de brace, handigheid in gebruik en een goede vochtafvoer.
 
Bent u van plan om een hand brace te kopen? U kunt te allen tijde terecht bij de Fysiomarkt voor meer informatie.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind ManuLoc Rhizo
De ManuLoc Rhizo helpt bij irritatie en blessures van zowel de pols als de duim.
74,95 incl. btw
Bauerfeind ManuLoc
De ManuLoc is een polsorthese die bij de diagnose van een carpaal tunnelsyndroom of na operaties en andere aandoeningen wordt voorgeschreven.
68,00 incl. btw
Bauerfeind ManuTrain
De Manutrain dient ter ondersteuning van het polsgewricht.
67,50 incl. btw
Bauerfeind RhizoLoc
De Rhizoloc is een duimbrace.
51,00 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop