De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Rugbraces

Een rugbrace voor rugklachten

Veel mensen hebben last van rugklachten. Waarvan sommige mensen sporadisch last hebben van rugklachten, hebben sommige mensen chronische rugklachten. Meestal worden rugklachten veroorzaakt voor overbelasting van het lichaam, overgewicht, ontstekingen in banden of gewrichten of een verkeerde houding. Bij rugklachten wordt ook onderscheid gemaakt tussen fysieke factoren, zoals een verkeerde houding, en psychosociale factoren, zoals stress.


Werking rugbrace

Een rugbrace is een ondersteuning voor de rug op de nodige momenten. Ook bij klachten zoals spit is het preventief gebruiken van een rugbrace effectief. Een rugbrace zorgt ervoor dat de rug gestabiliseerd wordt, het corrigeert en verdeelt de drug over de gehele rug en het werkt pijnstillend door de regulatie van de warmte. Naast het preventieve gebruik van een brace voor uw rug, is het goed om op uw lichaamshouding te letten, evenals het onderhouden van een goed conditie.

 

Bauerfeind rugbraces

Een van de belangrijke spelers op het gebied van orthopedische producten is Bauerfeind. Ze streven naar goede kwaliteit en ze werken nauw samen met de medische markt zodat ieder product aansluit bij de fysieke klachten. Een rugbrace moet goed aansluiten bij uw rug. Let daarbij op het materiaal dat luchtdoorlatend moet zijn, het gebruiksgemak tijdens het aantrekken en de aansluiting op het mannen- of vrouwenlichaam.
 
Meer informatie nodig voor het kopen van een rugbrace? De Fysiomarkt staat voor u klaar om u verder te helpen.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind LordoLoc
De Lordoloc is een rugbrace die zorgt voor stabilisatie en ontlasting van de lendenwervelkolom. 
83,50 incl. btw
Bauerfeind LumboLoc Forte
De LumboLoc Forte is een stabiliserende orthese ter optimalisering van de krachten op de wervelkolom en ter ontlasting van de lendenwervelkolom.
184,95 incl. btw
Bauerfeind LumboLoc
Stabiliserende orthese ter ontlasting van de lendenwervelkolom.
94,95 incl. btw
Bauerfeind LumboTrain Lady
De LumboTrain Lady ondersteunt en masseert de lendenwervels, helpt bij midden-rugpijn en gespannen spieren en is comfortabel met ademend gebreid weefsel.
127,50 incl. btw
Bauerfeind SacroLoc
De SacroLoc is een orthese ter stabilisatie en ontlasting van het bekken en de iliosacrale gewrichten.
159,00 incl. btw

Rugbrace kopen

Een rugbrace koop je makkelijk via onze webshop. Je kunt eenvoudig de juiste maat kiezen en binnen 2 dagen heb je hem in huis. Toch niet de goede maat besteld? Geen probleem, je kunt hem bij ons gratis omruilen. Neem dan even contact met ons op.


Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop