De groothandel voor praktijken - Levering vanuit voorraad - Gratis verzending boven €50 - Klantaccount?: Bel ons op 053 569 96 89
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportbraces /

Teenbraces

Een teenbrace kopen

Scheve tenen of veel druk en wrijving op uw tenen in schoenen? Een teenbrace dient als oplossing voor pijn bij scheve tenen. De Vaguloc teenbraces helpen uw teen om te stabiliseren. Het corrigeert de teen bij een verkeerde positie.

 

Klachten bij tenen

Veel mensen ervaren pijnklachten bij de tenen. Vaak ontstaat deze pijn doordat de teen knelt in de schoen. Scheefstaande tenen worden ook wel hallux valgus genoemd. Hoe de hallux valgus ontstaat, is niet bekend. Bij dit fenomeen groeit de grote teen door een vergroeiing scheef naar de binnenzijde toe. Het vormt een pijnlijke knobbel aan de buitenzijde van de voet. De verkeerde groeistand kan komen door te kleine schoenen of een erfelijke aanleg voor hallux valgus. Vooral het gebruik van hoge hakken of vernauwende schoenen voor de tenen zijn erg slecht en kunnen scheve tenen veroorzaken. Het leidt tot pijn, huidirritaties, zwellingen en vermoeide voeten.
 

Een teenbrace of teencorrector

Het gebruik van een hallux valgus spalk zorgt ervoor dat de teen gestabiliseerd wordt en tegelijkertijd gecorrigeerd. Bij extreem scheve tenen is vaak een operatie noodzakelijk en nadien is het gebruik van een teenbrace effectief. Het effect van een teencorrector zit in de correctiedruk waarbij de teen in de juiste stand blijft staan en daarnaast de verkorte of weke delen van het kapsel weer oprekt.
 
Bent u van plan om een teenbrace te kopen? Bekijk ons assortiment aan corrigerende teenbraces. Bij vragen staan wij voor u klaar bij onze telefonische klantenservice.Weergave:
 


Bezig met laden...
Bauerfeind ValguLoc II
De ValguLoc II is een stabiliserende orthese ter correctie van de grote teen.
69,00 incl. btw
Bauerfeind ValguLoc
Valguloc ter correctie van de grote teen.
19,95 incl. btw

Over ons

DeFysiomarkt is specialist op het gebied van Fysiotherapie artikelen en sport benodigdheden. Ideaal voor Fysiotherapeuten, Sportverzorgers en Sporters zelf. Ons assortiment bestaat uit braces, tape, sportartikelen en massageproducten. Bekijk tevens onze blessure hulp voor handige informatie.
Al onze producten zijn snel en simpel online te bestellen.

Contact

DeFysiomarkt 
onderdeel van Supportflex vof
Euregioweg 330
7532 SN Enschede
info@defysiomarkt.nl
053 569 96 89

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €50,- gratis bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop